Pondelok 20.01. 2025

0,33l POLIEVKA FAZUĽOVÁ KYSLÁ(1,3,9)/SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI (1,3,9)
Menu I 120g HOVäDZÍ TOKÁŇ S RYŽOU (1) 6,50€
Menu II 120g KURČA NA SMOTANE, HALUŠKY (1,7) 6,50€
Menu III 300g KRÉMOVÉ RIZOTO S HUBAMI A PARMEZÁNOM (1,7) 6,50€

Utorok 21.01.2025

0,33l POLIEVKA GULÁŠOVÁ(1,7)/SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI (1,3,9)
Menu I 120g PREKLADANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ, ZEMIAKOVÁ KAŠA 200g (1,3,7)6,50€
MENU II 120g KURACIE KUNG-PAO, RYŽA 150g, OBLOŽENIE (1) 6,50€
MENU III 300g CESTOVINY ALLA GRICIA (so syrovou omáčkou a slaninou) (1,7) 6,50€

Streda 22.01. 2025

0,33l POLIEVKA KRÚPKOVÁ S ÚDENÝM MäSOM(1)/HOVäDZÍ VÝVAR S FRIDÁTOVÝMI REZANCAMI (1,3,9)
MenuI 120g VYPRÁŽANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ, OPEKANÉ ZEMIAKY 200g, ZEL. ŠALÁT(1,3,7)6,50€
Menu II 300/120g BOLOGNSKÉ ŠPAGETY S PARMEZÁNOM, OBLOŽENIE (1,7)6,50€
Menu III 300g ŽEMĽOVKA S TVAROHOM A OVOCÍM (1,3,7)6,50€

Štvrtok 23.01. 2025

0,33l POLIEVKA KELOVÁ S KLOBÁSKOU(1)/SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI (1,3,9)
MenuI 120g SEGEDÍNSKY GULÁŠ, KNEDLE (1,3)6,50€
MenuII 350g MARINOVANÉ KURACIE PRSIA SO SLANINKOVOU TARHOŇOU 200g (1)6,50€
MenuIII 300g VYPRÁŽANÝ SYR, HRANOLKY 150g, TATÁRSKA OMÁČKA (1,3,7)6,50€

Piatok 24.01. 2025

0,33l POLIEVKA FAZUĽOVÁ SO ŠIROKÝMI REZANCAMI(1)/CESNAKOVÁ (1,3,9)
MenuIMenu I 120g MORČACIE REZNE NA PRÍRODNO S KRÉMOVOU OMÁČKOU A ZELENINOU, RYŽA 150g (1,7)6,50€
MenuII 300g MäSOVÉ GUĽKY V PARADAJKOVEJ OMÁČKE, VARENÉ ZEMIAKY 200g (1,7) 6,50€
MenuIII 140g TILAPIA S CITRÓNOVO-MASLOVOU OMÁČKOU, GRATINOVANÉ ZEMIAKY S CUKETOU 200g (1,3,4,7) 6,50€

Celý týždeň

MenuIV ŠALÁT NA FRANCÚZSKY SPôSOB S KURACÍM MäSOm A OPEČENOU SLANINKOU , BAGETA (1,3,7)5,50€

Objednavky 045 5454974. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave.
Možnosť doobjednať si prídavok k prílohe – 0,50€.

Príloha k jedál. lístku:

  1. Obilniny obsahujúce lepok
  2. Kôrovce
  3. Vajcia
  4. Ryby
  5. Arašidy
  6. Sójové zrná
  7. Mlieko
  8. Orechy
  9. Zeler
  10. Horčica
  11. Sézamové semená
  12. Oxid siričitý a siričitany
  13. Vlčí bôb
  14. Mäkkýše